Vacature: Werkstudent EU-financiering – Per direct gezocht!

De Topsector Life Sciences & Health (Health~Holland) is één van de tien topsectoren aangewezen door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De topsectoren versterken de economie met innovaties, onder andere door te investeren in innovatieve samenwerkingen tussen kennisinstellingen en het bedrijfsleven. Health~Holland voert de coalitie aan die zich richt op de missies op het gebied van het maatschappelijk thema Gezondheid & Zorg. Voor ons kantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar een: Werkstudent EU-financiering (+/- 32 uur p/w) – Per direct gezocht!

De Functie

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste werkstudent of stagiair om onze EU-werkgroep te versterken. Je ondersteunt bij het strategisch verkennen van Europese financieringsstromen en het ontwikkelen van concrete plannen om deze optimaal in te zetten voor publieke en private partijen die actief zijn in de Life Sciences &Health sector. Je werkt nauw samen met diverse teams binnen Health~Holland, zoals het strategieteam, het team internationaal en het valorisatieteam, om te zorgen dat ondernemingen, PPP's, PPS'en en MKB-bedrijven maximaal kunnen profiteren van Europese subsidies en programma's. Daarnaast verken je relevante stakeholders binnen Europa en Nederland en draag je bij aan het vergroten van de kennis en bewustwording van Europese financieringsmogelijkheden binnen ons netwerk.

In deze veelzijdige rol draag je direct bij aan de positionering van Health~Holland als een belangrijke speler in het benutten van Europese financieringskansen voor innovatie en economische groei in de zorgsector. Je vertaalt jouw inzichten in een actieplan dat Health~Holland kan inzetten om deze kansen breed en effectief te delen met haar partners en netwerk.

Werkzaamheden

  • Onderzoeken van de verschillende instanties die Europese financieringsmogelijkheden aanbieden en overzichtelijk; maken hoe de aangeboden middelen te benutten zijn voor het netwerk van Health~Holland;
  • Interviewen van PPPs, PPSen en het MKB om de vraag vanuit de markt te ontdekken;
  • Onderzoeken en in gesprek gaan met partijen die de PPPs, PPSen en het MKB verder kunnen helpen;
  • Het opleveren van een actieplan hoe Health~Holland Europese financieringsmogelijkheden het beste kan benutten en breed en gericht kan delen met haar netwerk.

Functie-eisen

  • Zo snel mogelijk beschikbaar voor een periode van 6 maanden
  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van economie, bedrijfskunde, bestuurskunde, internationale betrekkingen, gezondheidswetenschappen of een vergelijkbare studie;
  • Je hebt interesse in Europese financieringsmogelijkheden en innovatie binnen de sector Gezondheid en Zorg;
  • Je beschikt over goede analytische vaardigheden en kunt complexe informatie helder en gestructureerd presenteren;
  • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om met verschillende stakeholders te schakelen en interviews af te nemen;
  • Je bent zelfstandig, proactief en kunt goed samenwerken in teamverband;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een royaal salaris (of stagevergoeding) en reiskostenvergoeding;
  • Je gaat aan de slag als werkstudent, te combineren met een stage (+/- 32 uur p/w);
  • Vergoeding van sportabonnement (max. 50 euro per maand);
  • Mogelijkheid om interessante evenementen te bezoeken;
  • Een kantoor op toplocatie, 1 minuut lopen vanaf station Den Haag Laan van NOI;
  • Een energiek en verbonden team dat regelmatig leuke teamactiviteiten en uitjes organiseert.

Wij bieden een interessant werkveld, met veel afwisseling, in een enthousiast en hecht team. Bij de samenstelling van ons team hechten wij grote waarde aan diversiteit en inclusiviteit. Ons gebouw is rolstoelvriendelijk en – deels – thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteer nu!

Geïnteresseerd in deze mooie kans? Solliciteer dan vandaag nog op deze veelzijdige functie. Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland, HR@health-holland.com. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Ernst via 070-2051400. De uiterste inzenddatum is 14-10-24, echter kan de vacature vroegtijdig sluiten indien een geschikte kandidaat is gevonden. Wij zien uit naar je sollicitatie!
Vacature alert

‹ News overview