Subsidieregeling: bewoners in aandachtswijken in beweging

De kracht van betaald voetbal: bewoners in aandachtswijken in beweging

De subsidieoproep ‘Bewoners aandachtswijken in beweging via de kracht van betaald voetbal’ is geopend. Met deze subsidieoproep wil Sportinnovator in samenwerking met ZonMw en CLICKNL bestaande innovatieve interventies van betaald voetbal organisaties (BVO’s) versterken en opschalen, waardoor meer volwassenen in aandachtswijken gaan bewegen en sporten.

Voor wie

Deze oproep biedt de mogelijkheid aan samenwerkende partijen om subsidie te ontvangen voor een tweejarig project. In een projectvoorstel werkt een BVO met een bestaande succesvolle aanpak samen met een andere BVO die de succesvolle aanpak ook wil toepassen. Beide BVO’s werken verder samen met een kennisinstelling en de Eredivisie CV. Het is een pre als ook een ontwerpbureau, gemeenten en maatschappelijke instelling meedoen.

Wat

Er kan maximaal 165.000 euro subsidie worden aangevraagd voor het versterken en opschalen van een bestaande innovatieve interventie. 50% cofinanciering is verplicht. Er is in totaal 500.000 euro beschikbaar. Een project heeft een looptijd van maximaal 24 maanden en moet zich (primair) richten op volwassenen uit aandachtswijken die relatief weinig bewegen en sporten.

Voor meer informatie en indieningsdata klik hier.


DISCLAIMER
Dit bericht dient uitsluitend ter informatie en is bedoeld om je op de hoogte te brengen van mogelijke kansen. De exacte regels en voorwaarden voor deelname zijn te vinden op de website van Sportinnovator. Let op: aan de informatie op de CLICKNL-website kunnen geen rechten worden ontleend. Houd er rekening mee dat bedragen en call-teksten onderhevig zijn aan veranderingen en dat de tekst op de officiële website te allen tijde leidend is.

Bron: CLICKNL

Subsidieregeling: bewoners in aandachtswijken in beweging

‹ News overview