Dutch Dementia Researchers Conference: Registratie open!

Registratie nu open!

Dutch Dementia Researchers Conference: Bridging minds, breaking barriers
Het Nederlandse congres voor onderzoekers op het gebied van dementie.
15 november 2024 in de Jaarbeurs Utrecht

Alzheimer Nederland, ZonMw, Health~Holland en DEMPACT organiseren het ‘Dutch Dementia Researchers Conference’! Wij nodigen alle dementieonderzoekers in Nederland uit om deel te nemen en een abstract in te dienen voor dit congres in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dit eendaagse congres is gericht op kennisuitwisseling en samenwerking tussen onderzoekers. Middels (poster)presentaties komt al het Nederlandse dementieonderzoek aan bod. Van fundamenteel tot toegepast onderzoek in de gezondheidszorg en welzijn. Het programma omvat diverse parallelsessies en inspirerende sprekers. Er zal voldoende gelegenheid zijn om elkaar te leren kennen en meer te weten te komen over implementatie, best practices en doelgroep participatie. Hiermee leveren we samen een belangrijke bijdrage aan de implementatie van dementieonderzoek.

Deelname en registratie

Deelname aan het congres is gratis, maar registratie is verplicht via: DDRC 2024.

Belangrijk!

Abstract submission deadline: 24 July 2024
Registration deadline: 30 September 2024

Presenteren en abstract indienen

Om te presenteren op het congres vragen wij je een abstract in te dienen. Je vindt de richtlijnen voor het schrijven van een abstract op deze website. Het indienen van je abstract kan in je persoonlijke omgeving na registratie. Onze wetenschappelijke commissie zal abstracts selecteren voor podium- en posterpresentaties.

We hopen je te verwelkomen op 15 november!

Meer over het event vind je hier

Logo's

‹ News overview