San Diego turns orange with the Dutch Pavilion at the BIO International Convention

Afgelopen week reisden Health~Holland en HollandBIO af naar BIO International Convention, de grootste biotech conferentie ter wereld. Met ruim 16.000 deelnemers, een mega beursvloer en 41,400 vooraf geplande één-op-één gesprekken, was het zonnige San Diego de place to be voor iedereen actief in de biotech sector.

Maar liefst 125 Nederlandse ondernemers en vertegenwoordigers van de sector reisden met ons mee. Een mooie dwarsdoorsnede van de biotech toppers die ons land rijk is – en dankzij de opvallende oranje keycords waren ze bijzonder goed zichtbaar.

Tijdens de door HollandBIO georganiseerde welkomstborrel in een afgeladen kroeg in San Diego werd er een startschot gegeven voor een succesvolle editie van de conferentie. Zoals elk jaar gaf Nederland met het Health~Holland Paviljoen zijn visitekaartje af op de beursvloer van BIO. Het paviljoen was met tulpen en Amsterdamse grachten niet alleen een lust voor het oog, het fungeerde tevens als het gastvrije informatiepunt over life sciences in Nederland en huiskamer op reis voor de Nederlandse congresgangers. Tijdens de landenborrel op het paviljoen dromde men samen om kans te maken op de felbegeerde oranje Xendo fiets, die gewonnen werd door een dolgelukkige biotech ondernemer uit Florida. Ook de te winnen kaartjes voor BIO-Europe Spring 2018 in Amsterdam vielen in de smaak: de vele internationale gasten op het paviljoen konden haast niet wachten om in maart 2018 af te reizen naar dit prominente biotech in Nederland.

San Diego turns orange with the Dutch Pavilion at the BIO International Convention

‹ News overview